Home

Impressie

Visie

Doelgroep

Aanbod

Locaties

Hond & Seizoen

Voorwaarden

Contact

Links

Doelgroep

Wij richten onze training op mensen die willen trainen via een hondvriendelijke benadering en dus willen trainen zonder angst of pijn.

Om deze reden is het dus ook niet toegestaan om tijdens de training gebruik te maken van slipketting, trainingsband of teletac. Cursisten die tijdens de training dergelijk trainingsmiddelen gebruiken kan verdere toegang tot de training worden ontzegd.

Wij trainen jachthonden op een uitsluitend positieve manier waarbij we negatief gedrag negeren en ombuigen tot positief en gewenst gedrag. Wij trainen vanuit het principe de band tussen baas en hond te verbeteren, waardoor iedereen met plezier kan trainen.

Wij richten ons ook op mensen die beseffen dat het opvoeden en trainen van een hond niet ophoudt na een puppytraining of jachttraining. Onze lessen zijn er dan ook op ingericht iedere week weer iets nieuws te leren of een eerder oefening uit te bouwen. Na het volgen van één training heeft u hooguit een hond die heeft mogen ruiken aan zijn (jacht)passie. Het trainen van een hond gaat in principe een heel leven lang door. Dat u mogelijk meerdere verschillende trainingen wilt doen met uw trouwe viervoeter snappen wij dan ook zeer zeker. Hiervoor ben (en blijft) u bij ons aan het juiste adres; we blijven de passie in uw hond verder ontplooien en bouwen voort op het reeds geleerde.

Bezint eer u begint is dan hier ook zeker aan de orde. Dat is dan ook de reden dat u bij ons de eerste twee lessen ook gratis kunt volgen. Past onze manier van trainen niet bij u dan is dat geen probleem. Als onze training wel bij u past en u komt de derde les dan ontvangt u een factuur voor de 10 lessen en de inhaal/proevenles.